Terrortámadás Párizsban

Terrortámadás Párizsban

A francia kormány a legmagasabb fokozatra emelte a készültségi szintet a főváros térségében a Charlie Hebdo című francia szatirikus hetilap párizsi székháza elleni szerdai fegyveres terrortámadás miatt, amelyben 12-en meghaltak. Hívtuk Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt, hogy többet megtudjunk az ügy hátteréről.

erős idegzetűeknek itt a videó: (18+)

http://index.indavideo.hu/video/Utcai_kivegzes_a_Charlie_Hebdo_szerkesztosege_elott

 

2015.01.08 Hozzászólások: 36

36 hozzászólás a(z) “Terrortámadás Párizsban” bejegyzéshez

 1. Fige Tibor
  Fige Tibor

  ugy hallottam azóta most nem sokkal ezelőtt ujabb lövöldözés volt,bár nemtudják van-e összefüggés a két eset között…

  1. Istvan Barocsi
   Istvan Barocsi

   Tisztelem és elfogadom Nógrádi György véleményét, mint biztonságpolitikai szakértő, de néha azt érzem. hogy felesleges és nem odaillő részleteket, információkat próbál belemagyarázni az egyes esetekbe… nem értem, hogy a francia lap valójában miben is hibás? Hogy provokatív karikatúrákat közölt keresztényekről, politikusokról, zsidókról és muszlimukról? És ezért már többször beperelték? Ez a lényege az európai szólásszabadságnak, csináljon más olyan hetilapot, ahol ezt figurázzák ki, és ennyi… nehogy már annak kelljen visszahúzódni, aki papírra vet írásokat és rajzokat, hát hol élünk… Je Suis Charlie!!

 2. LevyCyuS

  A n.a.t.o.-nak vagy egy titkos katonai alakulata amely 1960 ota kulombozo terror tamadasokat hajtott vegre tobb europai orszagban ! Ezt az amerikaiak hoztak letre es arra szolgal hogy kulombozo robbantasok vegrehajtasaval ravegyenek europai kormanyokat hogy rengeteg penzt oljenek a n.a.t.o.-ba es tamogassak az amerikai hadsereget a kozel keleten levo hacokban !!! Ez az egesz egy olyan szinjatek mint Szeptember 11 !!!
  Az Iszlam Allam nevo csoportot a c.i.a. hozta letre hogy tudjon bemenni Iran-ba !!! Irak es Iran olyan orszagok amelyek NEM akarjak amerikai dollar-ban arulni a koolajat !!! A dollar addig eros amig van ra kereslet !!!
  Ugyanezert vegeztek ki Kadaffi ezredest is, mert letre akart hozni egy kozos afrikai aranypenzt es azert a kozos afrikai aranypenzert aruljak az afrikai orszagok a koolajat, ebben legnagyobb tamogatoja volt az egyiptomi Huszni Mubarak akit ugyszinten eltavolitottak az amerikaiak !!!!
  Saddam Hussein is akkor lett kivegezve amikor euro-ert akarta arulni az Irak-i koolajat !!!
  Sajnos az igazsag MINDEG kimarad a hiradobol, ugyanis magyarorszagon NEM letezik egyetlen hiteles hircsatorna sem !!! Es a hircsatornak szinte 90%-a amerikabarat zsido kezekben van akik legfontosabb erdeke hogy MANIPULALJAK a hireket !!!!!!!

 3. Levy Virágh
  Levy Virágh

  A n.a.t.o.-nak vagy egy titkos katonai alakulata amely 1960 ota kulombozo terror tamadasokat hajtott vegre tobb europai orszagban !
  Ezt az amerikaiak hoztak letre es arra szolgal hogy kulombozo
  robbantasok vegrehajtasaval ravegyenek europai kormanyokat hogy rengeteg
  penzt oljenek a n.a.t.o.-ba es tamogassak az amerikai hadsereget a
  kozel keleten levo hacokban !!! Ez az egesz egy olyan szinjatek mint
  Szeptember 11 !!!

  Az Iszlam Allam nevo csoportot a c.i.a. hozta letre hogy tudjon bemenni
  Iran-ba !!! Irak es Iran olyan orszagok amelyek NEM akarjak amerikai
  dollar-ban arulni a koolajat !!! A dollar addig eros amig van ra
  kereslet !!!

  Ugyanezert vegeztek ki Kadaffi ezredest is, mert letre akart hozni egy
  kozos afrikai aranypenzt es azert a kozos afrikai aranypenzert aruljak
  az afrikai orszagok a koolajat, ebben legnagyobb tamogatoja volt az
  egyiptomi Huszni Mubarak akit ugyszinten eltavolitottak az amerikaiak
  !!!!

  Saddam Hussein is akkor lett kivegezve amikor euro-ert akarta arulni az Irak-i koolajat !!!

  Sajnos az igazsag MINDEG kimarad a hiradobol, ugyanis magyarorszagon NEM
  letezik egyetlen hiteles hircsatorna sem !!! Es a hircsatornak szinte
  90%-a amerikabarat zsido kezekben van akik legfontosabb erdeke hogy
  MANIPULALJAK a hireket !!!!!!!

  1. Laszlo Kovalcsik
   Laszlo Kovalcsik

   Az összeesküvés elméletek gyártása-terjesztése a tudatlanok fegyvere saját tudatlanságuk leplezésére, és önnön vélt csekély ismeretük felértékelésére. Mivel valós ismerettel nem tudnak kitűnni a társadalomból, elmélet gyártásban próbálják egymást túllicitálni. Bocs a rögtönzött szociológiai okfejtésért.

  2. Laszlo Kovalcsik
   Laszlo Kovalcsik

   Az én koromban már maximum a sör, a munka, és a család jelentik a drogot, de köszönöm az aggódást. Majd távol tartom magam a menetrendszerinti chemtrail járatoktól, felállítok egy HAARP elhárító kunyhót, és tanácsot kérek összeesküvés elméletekben Pataki Attila földönkívüli gyíkembereitől :) (Vagy Szaniszló Ferenctől) :) Most olvastam hogy a NATO romániában is tervez hasonló támadásokat, magyaroknak álcázott ukránokat felhasználva akik telepatikus úton kommunikálnak egymással. A terv kiszivárgott részletei szerint sporthuligánokat használnak fel a nemes célra mint a Lékó Ultras sakkhuligánokat, vagy a Radical Snapszer ultra szélsőséges kártyarajongókat. Esetleg bevonják a hardcode dice, erőszakos dobókocka csoportot is.

 4. Istvan Barocsi
  Istvan Barocsi

  Tudod Virágh! Ezért szép a szólásszabadság… lehet, hogy oltári butaságnak tartom, amit leírtál, mégsem megyek kalasnyikovval hozzád, míg sajnos tegnap ezt nem tartották tiszteletben, azok, akik azt a szörnyűséget tették. Je Suis Charlie!

  1. Levy Virágh
   Levy Virágh

   Ha te oltari butasagnak tartod amit leirtam, az te bajod ! Sajnalom hogy ennyire gyengen fejlettek az agysejtjeid hogy CSAK azt latol amit az amerikabarat zsido media bemutat neked ! Sajnos a valosag teljesen mas !!! Olvass, tanulj mert egyiksem szegyen ;)

 5. Pál Mihály
  Pál Mihály

  Érdemes megnézni, ki is volt valójában az agyonsajnált ember. A háttér sokkal izgalmasabb, mint ami a felszínen van és átvesznek a médiák. Minden halál értelmetlen, pláne az ilyen, de aki maga ellen hívja a sorsot, az ne számítson másra.

 6. Adrienn Nyíri
  Adrienn Nyíri

  “El lehetett volna kerülni, a Szent Bertalan éji párizsi erőszakhullámot, ha egyesek nem akarják istentelen módon maguk megválasztani a vallásukat?
  El lehetett volna kerülni az ’56-os sortüzeket és megtorlást, ha nem követelnek provokátorok hányingerkeltő módon sajtószabadságot?
  El lehetett volna kerülni a 2001. szeptemberi terrortámadást, ha aznap az áldozatok nem ülnek magamutogató módon repülőre, vagy nem mennek hasonlóan viszolyogtató módon dolgozni?
  El lehetett volna kerülni a 2004. szeptemberi madridi terrortámadást, ha aznap az áldozatok nem gyalázzák mások vallását vonatozással?
  El lehetett volna kerülni a 2005. júliusi londoni terrortámadást, ha aznap az áldozatok nem utaznak trágár módon buszon vagy metrón?
  El lehetett volna kerülni, hogy Szőnyi Szilárd betegyen egy cikkbe olyan illusztrációt, ami nem is az érintett lapból származik?
  El lehetett volna kerülni, hogy Szőnyi Szilárd a fegyvertelen, merészségük miatt lemészárolt “szegről-végről kollégáiba” rúgást nevezze merész kérdésnek?
  / Tode Ti írása, köszönjük! “

  1. Laszlo Kovalcsik
   Laszlo Kovalcsik

   Idézet (nem tőlem)
   “NEM vagyok Charlie. Sosem gúnyolódnék Buddhán, Allahon, Mohamed prófétán, mint ahogy nagyon rossz néven venném, ha Jézuson gúnyolódnának. De bárki és bármiről és bármilyen formában mond véleményt, nemhogy életével de pénzével, karrierjével vagy bárminemű tulajdonával nem fizethet érte, mert ez a véleménye. Minden véleménnyel lehet vitatkozni, ellene tiltakozni, velle egyetérteni, de amíg cselekvés nem követi a véleményt, addig senkit semmi véleményéért nem érhet retorzió. Szerintem ez az alapvető különbség az Iszlám és a keresztény kultúra között illetve a diktatúrák és a demokráciák között. Ezért én úgy gondolom, hogy aki az én szemléletemmel egyetért, az éljen velünk boldogságban, békében, legyen Buddhista, Mohamedán, Krisna hívő, bármi. Ha nem, akkor menjen (küldjük) haza. Békével, de határozottan és örökre. Aztán érvényesítse otthon fegyverrel a saját véleményét. Én az Únió helyében erre dolgoznék ki kiválasztási és cselekvési ötleteket. Gyorsan, határozottan. Elsőként és nagy nyilvánosság előtt minden vallási vezetőt erre az elvre esketnék fel hívei jelenlétében. Hogy világos legyen, ki jut majd 42 szűz kíséretében a menyországba és ki nem. ”
   Na ezért kedves korlátolt Balázs !

 7. Kovacs.Gergely

  Igazatok van, srácok, nem kell provokálni. Mindenki maradjon a pisi-kaki poénoknál, mint ti. Ha tudjuk, hogy vannak erőszakos elmebetegek a világban, a legjobb, ha behódolunk nekik. Csak kérdezem, a másnap lelőtt rendőrnő és utcaseprő mivel provokált?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!