Normális vagy para?


A morningshow@feqsoft.hu e-mail címre várjuk a felvételeiteket, és a hozzájuk tartozó kommentet, ha ufót láttatok, vagy Ti magatok vagytok ufók :) , vagy valamilyen összeesküvés elméletre találtatok bizonyítékot.

A megfelelő tartalmakat megjelenítjük.

46 hozzászólás a(z) “Normális vagy para?” bejegyzéshez

 1. Bogdanlaci

  Komoly ez az ufós dolog, hisz én onnan jöttem :)
  Ha látnátok akkor tudnátok hogy néz ki egy ufó!

  Laci

 2. Tommybubus

  Nekem volt egy 7 tipusú találkozásom és bizonyítani is képes vagyok!
  NA ki lett kiváncsi?

 3. James_mc

  Sziasztok engem is érdekelnek a UFO-k de nem sok idöm keresgetni a neten ugyhogy remélem hogy legalább a suli elött minden hétköz nap reggel hallhatok rolla valamit!

  James_mc a videos

 4. Bozo69

  UFO-t először 10 éves koromban láttam. Kinevettek az osztálytársaim, de én biztos vagyok benne, hogy az volt.
  A mai napig vannak ilyen tapasztalásaim. Az a véleményem, ha eléggé nyitott valaki erre a témára és nem elutasító, megtapasztalhat olyan dolgokat és felfigyelhet olyan eseményekre ami igazolja az UFO-k létezését!
  Biztos volt már olyan álmotok ahol azt éreztétek, hogy ébren vagytok de nem tudtok megszólalni és valaki áll az ágyatok mellett. Na ilyen egy jó találkozás velük!

  Remélem lesz valaki akivel sikerül majd boncolgatni ezt a témát!!

  Szép napot!

  1. viki1567

   Szia szeretnek veled errol a temarol irni .. amint tudsz irj ram facebookon a nevem Gorcsos viktoria a profilkepemen en es a baratom vagyunk fekete hajam van :) (… velem nem tortent ilyen de a baratom annyaval ugyan ez tortent es a baratom ki is nevette hogy almodozik ilyen fassagokat de en igenis hiszek neki es szeretnem bebizonyitani neki hogy nem hulye es masokkal is meg tortent .. kerlek amint tudsz irj ram fbn ..

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!