Normális vagy para?


A morningshow@feqsoft.hu e-mail címre várjuk a felvételeiteket, és a hozzájuk tartozó kommentet, ha ufót láttatok, vagy Ti magatok vagytok ufók :) , vagy valamilyen összeesküvés elméletre találtatok bizonyítékot.

A megfelelő tartalmakat megjelenítjük.

46 hozzászólás a(z) “Normális vagy para?” bejegyzéshez

 1. Vik-1

  Sziasztok.Én szerintem UFO-t láttam még 18éves koromban kb,az ég felé tekintve bámultam a csillagokat és 1szer csak fényes pont elindúlt a semmiből,jolvan mondom magamnak repülő biztos,de aztán olyan cik-cakk manővereket csinált amit a másodperc tört része alatt csinált szinte csillag alakban összevissza tudomásom szerint ilyet repülőgép nemképes erre még masem én a mái napig megvagyok gyözödve hogy UFO észlelésem volt sajna még akkor nemvolt kamerás mobil.

  1. Kati

   Sziasztok, én is láttam pár éve ilyet, azt hittem hullócsillag aztán elkezdett gyorsan cikk cakkban menni, utána eltűnt. Én még műholdra gondoltam de azok sem cikáznak. Szerintem is UFO.

   1. Keresheted5

    Igen, mi is láttunk ilyet! Két ház között elkezdett valami cikázni, fényt láttunk, és megállt kicsit az ablak előtt, és cikázott tovább!

 2. dbetty

  helló
  ez már nagyon rég volt kb20-25 éve
  a barátnőmmel jöttünk haza német óráról és egyszer csak elkezdett követni bennünk valami fényesség
  amikor fölénk ért forgott körbe, olyan volt mint egy repülő csésze alj.
  úgy megijedtünk, hogy hazáig futottunk, azóta sem láttam ilyet.
  sziasztok
  Betty

 3. dbetty

  sziasztok
  ezt a Balázsnak írom.
  nézd meg az rtl-en a tegnap esti híradót ,
  amerika lehallgat minket fejezet.
  ott mutatták ,hogy mennek be az emberek tárgyalni a terembe és az ajtó mellett állt egy fazon mobil telefonnal a kezében CSÚCSOS feje volt.
  sziasztok
  Betty

 4. Feco73

  SZasztok Feri vagyok Fehérvárrol,ha ezt megnézitek lehídaltok.criss angelre keressetek rá a neten.hhetetlen!!!

 5. feri8888tamadasdelben@gmail.com

  csak a fantázia szab határt a látomásoknak!!! haggyuk meg hitükben őket!

 6. nagyon vadon

  kukoricalopás közben 6 évesen essküszöm, hogy ufót láttam azóta félek a kukoricától.

 7. Tommybubus

  Az ember parázik a normálistól és normálisan áll a parás dolgokhoz!
  Szerintem olyan érdekes az ember hogy ha idejönne egy ufo hamarabb megértenénk mint SAJÁT MAGUNKAT!

 8. Tommybubus

  Van egy új elméletem! Szerintem Pákó azért szeretné hogy S. Balázs kimenjen afrikába az esküvőjére ami nem mellesleg április 1 közelében történik! Hogy hazai pályán visszatudja adni a rengeteg szívatást neki :)
  Jani Feri segítsetek Pákónak …:)

 9. Ryan

  amikor 10 éves voltam akkor a faluban ahol laktunk a barátommal fenn maradtunk és negye egy körül furcsa fényeket láttunk és valaki be nézett az ablakon egy szürke magas nagy szemü figura

 10. Sebike

  Az AREA 51 is létezik a sivatagban amit hihetetlen módon őriznek. Véletlenül? Tudatosan? Az ötvenes évek óta idegen lényekkel kísérleteznek? Véletlenül szállítják az alkalmazottakat felségjel nélküli repülőkkel? Fene tudja.

  Lehet, hogy tényleg van valami, ami miatt kell ez a magas védelem és elszigeteltség de ugyanakkor az is lehet, hogy népbutítás és törvényeket, alkotmánymódosításokat hozhatnak vele a jövőben a hadiiparban mert az embereket azzal manipulálják, hogy igen van még valami…de nem tudjuk mi..talán veszélyes lehet…sőt…!

  Igazából nem is gondolkozom rajta és nem is foglalkoztat a dolog de egyben biztos vagyok, a Föld nevű bolygó légkörén kívül élnek még, mert a világegyetem emberi aggyal felfoghatatlan méretű és a szondákkal a lófüttybe sem jutottunk el még eddig.

  Köszöntem, hogy meghallgattatok S4230 voltam a Varem23 galaxisból ;)

 11. M.Reni

  Azt hittem csak Én képzelődöm, de ezek szerint nem. Ugyan ezt láttam kétszer is. Először 10 éve az erkélyről néztem ki éjjel és egy világító fénypontot láttam ami mozog, gondoltam repülő vagy valami hullócsillag, aztán gyorsan cikk-cakk alakban repkedett, majd elhúzott. Elég ijesztő volt. Később is láttam ilyet, ugyan ilyen furán repdeső fénypontot. Kíváncsi lennék ezt a szkeptikusok mivel magyarázzák.

 12. Nitti7602

  földönkívüliek UFO celeb
  Pataky Attilával megint felvették a kapcsolatot az űrlények. Az énekes először megijedt az idegentől, de az rámosolygott, és megsimogatta belülről.
  Játsszon és nyerjen! 300 azonnali nyeremény a Borsban!
  Főnyeremény: Mitsubishi ASX

  Pataky Attila pár héttel ezelőtt ismét találkozott egy földönkívülivel. A Fiastyúk csillaghalmazból érkezett ufonauta különleges gesztussal adta az énekes tudtára, hogy nagyra értékeli eddigi zenei tevékenységét.

  A hátborzongató történetet Joshi Bharatnak mesélte el először a FEM3-on, a Másképpen mai adásának felvételén. – A helyszínt nem szeretném pontosan meghatározni, mert nem akarok senkit kellemetlen helyzetbe hozni – kezdte beszámolóját Pataky.

  – Egy jó hónappal ezelőtt találkozhattam egy Plejádok-belivel. Megkaptam ezt a kegyelmet, örültem neki, de az életem ettől még megy tovább. Amennyit elmondhatok erről, az annyi, hogy valaki által találkozhattunk. Nagyon jól érzékelhető volt, amikor először egymás szemébe néztünk. A szeme abszolút különvált a testtől, ami egy égő, érdekes, csuda forma volt, azon keresztül küldte át a gondolatokat. A teste egy felvett alak volt, amit éppen kitalált hozzá. Az első benyomásom az volt, hogy a szeme megütött, csapódott valahol a tarkómon hátul, a koponyámon belül. Megijedtem tőle egy pillanatra, a következő pillanatban pedig – hogy érzékeljem, ez valóban megtörténik – egy „földi-szerű” mosolyt kaptam.

  Fotó: Végh István
  Belülről simogatták az Edda frontemberét a földönkívüliek, így közölve vele, hogy jól teszi a dolgát
  – Ezután elmondhatatlan érzést éltem át, ahogy végigsimogatta a testem belülről. Kaptam egy teljes belső simogatást, és hozzá egy mosolyt – taglalta a különleges élményt az Edda frontembere, akit nem véletlenül találtak meg az ufonauták. – Az a bizonyos ismerősünk elmondta, hogy ezek az idegenek nagyon szeretik a hangot, a rezgést, és ők értéke-lik az eddigi munkásságomat. Ahogy megsimogatott, mintha azt mondta volna, jól csinálom, amit csinálok, tegyem a dolgom, és még egy-két dolgot, ami csak nekem szólt – elevenítette fel a harmadik típusú találkozást Pataky.

  A nem mindennapi kalandról további részletekre lettünk volna kíváncsiak, de az énekes külföldön tartózkodik, ezért nem kívánta részletezni a történteket.

  Megmentenek minket

  A Magyar Ufószövetség elnökétől megtudtuk: az Edda frontemberével barátkozó idegen a bolygónk megmentése miatt jött közénk. – A Plejádok-beliek a Fiastyúk csillagképből érkeznek hozzánk. Harminc évvel vezetnek előttünk a fejlődés útján, csak teljesen más energetikai úton indultak el, nem szénhidrogén alapon, hanem mágnesesség terén, ezért képesek ilyen nagy távolságokat áthidalni. Hasonló civilizációjúak, mint mi, az emberhez nagyon hasonló formáció. Jó szándékúak, többek közt a Föld megmentése és az atomfegyverek leszerelése a céljuk – magyarázta Kalmár János

  Nyerjen velünk! – Minden hétfőn és csütörtökön Rejtvény Magazin a Borsban!
  Kapcsolódó anyagok
  Pataky Attila: Űrlényekkel szexelnek az emberek
  Újra iszik Pataky Attila
  Telepatikusan beszélnek Patakyval az ufók
  Pataky Attila: december 22-én megszűnik a pénz

  Hozzászólások
  Tisztelt Olvasóink!

  A BorsOnline minden olvasója számára biztosítani szeretné a lehetőséget arra, hogy Facebook bejelentkezés után közvetlenül hozzá tudjon szólni a megjelent cikkekhez. Így a hozzászólása a Facebookon megadott felhasználói nevével és profilképével jelenik meg. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti. Oldalunkon megjelenést követő 48 órában van lehetőség kommentelni, utána lezárjuk a kommentelést. A lezárást követően az adott kommentoldal megszűnik, olvasóink számára elérhetetlen lesz. A kommenteket moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe.

  Köszönettel:
  A Borsonline szerkesztősége

  Online nyerőgépek ingyen
  Online nyerőgépek ingyen Játssz a legjobb online kaszinó játékokkal (Lucky Lady, Book of Ra) ingyen a GameTwist-en!
  Bemutatjuk a szerelmet. Találj párt a borsrandin!
  Bemutatjuk a szerelmet. Találj párt a borsrandin!
  Ha ingatlan, akkor Balla Ingatlan
  Ha ingatlan, akkor Balla Ingatlan Eladóknak a legkedvezőbb feltételek, csak nettó 2,5-3% sikerdíjért teljes körű szolgáltatás.
  Egymás ellen harcol Heilig és Eszményi EGYMÁS ELLEN HARCOL HEILIG ÉS ESZMÉNYI Amerikában gyűjt erőt a Szombat Esti Lázra Heilig Gábor. A zenész tíz napra utazik a tengerentúlra, ezalatt feleségét egy jóképű, fiatal…

  ARCTIC MONKEYS a VOLT Fesztiválon! ARCTIC MONKEYS A VOLT FESZTIVÁLON! A szervezők szerint a soproni fesztivál 22 éves történetének eddigi legnagyobb világsztárját jelentették be kedden. Zsiráfborjú született Veszprémben – fotók ZSIRÁFBORJÚ SZÜLETETT VESZPRÉMBEN – FOTÓK Olvasónk elsők között fényképezhette le a veszprémi állatkertben született zsiráfborjút. Napi cuki: így pózolnak az ebek az öttevényi fotósnak – galéria NAPI CUKI: ÍGY PÓZOLNAK AZ EBEK AZ ÖTTEVÉNYI FOTÓSNAK – GALÉRIA A kisállat–fényképezés az egyik legújabb divat, egyre több gazdi kér portrét kedvencéről. Egy volt öttevényi…
  Olvasóink ezt ajánlják

  Partnereinktől
  Online nyerőgépek ingyen
  Online nyerőgépek ingyenJátssz a legjobb online kaszinó játékokkal (Lucky Lady, Book of Ra) ingyen a GameTwist-en!
  Bemutatjuk a szerelmet.
  Bemutatjuk a szerelmet.
  Találj párt a borsrandin!
  Ha ingatlan – Balla Ingatlan
  Ha ingatlan – Balla Ingatlan
  Eladóknak a legkedvezőbb feltételek, csak nettó 2,5-3% sikerdíjért teljes körű szolgáltatás.

  Legolvasottabb cikkek

  Bajor Imre állapota sokkolta a gyerekeit

  Ott halt meg a tini, ahol Schumi életéért küzdenek

  Oszter kiborult: hagyják békén a lányomat!

  Luxusban él a sitten a hummeres gázoló

  Hódi Pamela találkozik Berki nőjével
  További cikkek >>

  Legfrissebb hírek
  09:42
  Csak az idősek adják át a helyet a terhes nőnek
  09:15
  Világsztárral pózolt Hosszú Katinka
  09:00
  Kerti dísznek árulják a Wartburg limót
  08:45
  Tilla nem tilt: ésszel drogozz, fiam!
  08:30
  Durva: nyíllal a nyakában úszkál a réce
  08:00
  Meghalt a fegyverrel teli autó tulajdonosa
  További hírek >>

  RSSHonlaptérképKeresésElőfizetésEmailMédiaajánlatImpresszumMagazinokBors Mindig

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!