Ford már nem sokáig repked...

Elvehetik Harrison Ford repülési engedélyét, miután pár napja a sztár kis híján nekirepült egy utasszállító repülőgépnek. A 74 éves színésznek nem ez az első (majdnem)balesete, két éve egy második világháborús géppel zuhant le, 1999-ben pedig egy helikoptert tört ripityára. Felhívtuk Pető György, pilótánkat, aki mesélt nekünk arról milyen feltételekkel adnak meg, vagy vonnak el engedélyeket.
2017.02.23 Hozzászólások: 0

Jön a RIGO

Itt repül a (kis)RIGO! 2018-ban bevezetik a Budapesti Közlekedési Központ legújabb fejlesztését, a RIGO-t, azaz az elektronikus jegyrendszert. A RIGO mozaikszó (Rugalmas, Integrált, Gazdaságos Okos) a név ezenkívül szerethető, könnyen megjegyezhető, és erősen kötődik a magyar kultúrához, hiszen népdalainkban, verseinkben gyakran szereplő madár. Mi már nagyon várjuk.
2017.02.23 Hozzászólások: 0

Mennyiért vállalnád?

Koncz Gábor színész Kelemen Annával potencianövelő szert reklámoz. A fiúk azon gondolkodtak milyen reklámot mennyiért vállalnának el.
2017.02.22 Hozzászólások: 0

Megmérgezték Kim Dzsong Un féltestvérét?

Továbbra sem lehet pontosan tudni, hogy mi okozta Kim Dzsong Un észak-koreai diktátor féltestvérének halálát. Kim Dzsong Nam valószínűleg mérgezés áldozata lett a malajziai Kuala Lumpur repülőterén. Felhívtuk Dr. Zacher Gábor toxikológust, aki mesélt nekünk arról miért kedvelt eszköze a politikai merénylőknek a méreg?
2017.02.22 Hozzászólások: 0

Juli élete: A sötét ötven árnyalata

Juli ellátogatott a budapesti ágymoziba, és megnézte a “Sötét ötven árnyalata” c. filmet. A film- szerinte- kínosan rossz, közhelyes, ugyanakkor érdekes, hogy ennyi nőt magával ragadott. Ha elfogadjuk, hogy a nők emancipációra, egyenjogúságra vágynak, hogyan válhat ennyire sikeressé egy olyan film (és könyv), ami a férfi dominanciájáról szól?
2017.02.21 Hozzászólások: 0

Ülve pisilő pasik

Egy fertőtlenítőszereket forgalmazó cég felmérést végzett a WC használattal kapcsolatos higiéniai szokásokról, amelyből többek között kiderült, hogy még mindig szeretünk a klotyón újságot olvasni,és hogy a Dél-Dunántúliak- Különösen Pécsen- a pasik több mint fele ülve pisil. Balázs bevallotta, hogy Ő is ez utóbbi tábort erősíti, mert kényelmesebb, és tisztább. Mik azok a szokások, amire sose […]
2017.02.21 Hozzászólások: 0

Potya Michelin-csillag:)

Michelin-csillagot kapott a Bouche à Oreille! A szerény, 12 eurós marha pörköltöt az étlapon tartó, nem is túl rongyrázós kinézetű bourges-i étteremben lehettek a legjobban meglepve, azon pedig pláne, hogy az idei Michelin-kalauz megjelenése gyakorlatilag lerohanták őket a gasztroturisták. Az étterem címét ugyanis összekeverték egy másikkal…)))
2017.02.20 Hozzászólások: 0

Feri receptjével kívánunk mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Penne Al Tonno Vagyis tonhalas tészta. A végső mentsvár, amikor elfelejtettél bevásárolni, nincs időd főzni, de tészta és egy halkonzerv van a kamrában. Mint a legtöbb olasz kajánál, így ebben is a kevés, de jól összerakott alapanyag a jellemző. Gyakorlatilag tíz perc előkészület, ez alatt felforr a víz, amíg megfő a tészta, az alatt kész […]
2017.02.17 Hozzászólások: 0

Attila választott

Mr. Valentin azaz Attila végül Miss Csütörtököt Julit választotta a hétvégi vakrandira, amit Miskolctapolcán az Avalon Parkban tölthetnek el. Amint találkoznak és készítenek közös képet, ígérjük megosztjuk veletek.
2017.02.17 Hozzászólások: 0

A multik rosszabb minőségű élelmiszereiket hozzák Magyarországra?

A hazai hatósági vizsgálatok is azt igazolják, a multinacionális élelmiszergyártók eltérő minőségű termékekkel látják el a nyugat-európai és a kelet-közép-európai régió boltjait. A Magyar Idők szerint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) nemrég 24-féle azonos, vagy nagyon hasonló termékmintát vetett össze érzékszervi tulajdonságaik, összetételük, jelölésük alapján. Mi is tesztelünk 3 terméket. Felhívtuk a témában Zsigó Róbertet az élelmiszerlánc-felügyeletért […]
2017.02.17 Hozzászólások: 0